Gastenboek

Helaas werkt ons oude gastenboek niet meer, vandaar deze nieuwe.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.167.220.36 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Duifje weeland schreef op 4 mei 2017 om 13:41:
Lieve mensen
Het is echt een feest als je bij de fam booter terecht komt zulke schatten zo'n warme familie en dat zie je terug in haar teckeltjes zooo mooi als ze zijn en met zooo veel liefde verzorgd een betere start als bij ivone kunnen ze niet krijgen wij hebben Catootje een brendel dwerg teckeltje geweldig zo'n schatje zoo blij met ivone als fokker maar ivone is net als haar kindjes een pracht mens als je het verweegt een teckeltje te nemen dan is dit het goede adres ze gaat door het vuur voor jou en de hondjes 👍👍

Ger Duifje
En natuurlijk Catootje ❤
Janet toele schreef op 2 mei 2017 om 22:19:
Ik heb inmiddels nu 2 hondjes bij Yvon vandaan en wat een prachtig mooi lieve sociale hondjes zijn het! Yvon fokt met veel liefde voor haar hondjes en staat altijd klaar voor elke vraag die je hebt.. mocht er een derde komen( het is een verslaving die teckels!!) dan wordt het zeker weer een Waggle teckel!!
Sacha roos schreef op 2 mei 2017 om 19:49:
Als er 1 fokker is die het hart op de goede plek heeft zitten, dan is het Yvon wel! Al tijdens de 1e kennismaking voelde het alsof we elkaar al jaren kenden. En wat een liefde voor haar hondjes! Het was meteen duidelijk dat we heel graag een pupje uit een van haar nestjes wilde hebben. Onze kleine Nova is pasgeleden 2 jaar geworden en nog elke dag zijn we blij met dit prachtige, lieve hondje.
Lieve Yvon, bedankt voor al je goede zorgen en goede raad. Toen, nu en vast en zeker ook in de toekomst. Ookal zien we elkaar niet regelmatig, Nova wordt nog steeds helemaal gek van blijdschap als ze alleen al je stem hoort. En dat zegt toch wel genoeg dacht ik zo!
Danielle van Roon schreef op 2 mei 2017 om 19:08:
Wij hebben een super leuke, mooie, social teckeltje gekocht bij Waggle Teckel. Ons hondje trekt mensen aan en is heel lief voor kinderen. Ook krijgen wij nog steeds tips en trucks van de fokker zodat je nooit met vragen hoeft te zitten. Top fokker!
janssens ann schreef op 1 april 2017 om 17:00:
ik ben geinteresseerd in een kortharige mini teckel teefje mijn vraag is of jullie momenteel nestjes hebben

MVG ann uit Brugge