Puppen

Liz x Max (1e nest)

Van donderdag op vrijdagnacht is onze Liz bevallen van een tweetal meisjes een rood meisje en een gestroomd meisje. De papa is Picollo Teckel Hitman oftwel Max van Priscilla van Houten. Voor de dekking van Liz en Max, zijn we naar Alicante gevlogen met Liz in een reismand voor onze stoel. Een hele belevenis kan ik zeggen. De eigenaar van Max verbleef op het moment van de dekking nl in Spanje en aangezien wij heel graag pups uit deze combinatie wilden, dan moet je er iets voor over hebben he!!
Wederom een trotse fokker want wat zijn ze weer prachtig en wat ligt Liz te genieten van alle aandacht en van haar baby’s! Volg hieronder de mooie meisjes van Liz.
Bekijk hier het nestje>>
 

 Shiva  x Viper (1e nest)

Donderdagmiddag 25 augustus 2016 zijn de baby’s van Shiva en Viper geboren. Het is een prachtig stel tevreden pups met een relaxte mama. 5 meiden zijn er geboren, 1 rood meisje, 2 rood tijger meisjes en 2 black and tan meisjes. Wat zijn we weer trots en gelukkig dat de bevalling voorspoedig is verlopen en dat alle pups naar wens groeien. Voor de tweede maal mochten wij de mooie en lieve reu Viper gebruiken van mijn vriendin Anita van der Kuij.
Volg hieronder onze mooie meisjes
Bekijk hier het nestje >>
 

Royce x Viper (2e nest)

Vrijdagavond 19 februari zijn onze Waggle Attack Rolls Royce en Waggle Attack Curious Casimir aka Viper vader en moeder geworden van een heel mooi 5-tal. Mama Royce ligt zoals gewoonlijk heerlijk ontspannen in haar werpkist in onze woonkamer en ze geniet met volle teugen van haar baby’s en van de aandacht die ze krijgt. Het zijn 4 meiden geworden en 1 kereltje. 3 black and tan meisjes en een black and tan tijger meisje en een black and tan tijger ventje. Alle pups zijn gereserveerd. Viper is van mijn dierbare vriendin Anita van der Kuij en woont bij ons in de  buurt. Ontzettend fijn dat we deze mooie maar vooral ontzettend lieve reu mochten gebruiken.
Bekijk hier het nestje >>
 

Diva x Caster (1e nest)

De puppen van Diva en Caster zijn geboren op 24/4/15 op een zeer vlotte en natuurlijke manier. Mama en de baby’s doen het geweldig en het tweetal groeit als kool. Caster is van eigenaar Christopher Buchal en woont aan de andere kant van Duitsland, dus we zijn daar gezellig een weekend gebleven.
 

 Cutter x Royce (1e nest)

2014-08-16_17.41.25Op zondag 28 september is ons meisje Waggle Attack Rolls Royce mama geworden van 5 schitterende pups. De papa is Grandgables Wee Cookie Cutter aka Cutter. De bevalling is hartstikke goed verlopen en de baby’s zijn allemaal super gezond en levendig. Royce heeft 2 kereltjes en 3 meisjes gekregen alle rood. Zo blij dat de bevalling goed en voorspoedig is verlopen, wij zijn hier optimaal aan het genieten!!!
 

Harley x Mini (1e nest)

2014-08-16_11.22.17Op dinsdag 23 september is ons meisje Waggle Attack Miracle Mini mama geworden van 6 schitterende meisjes. De papa is Dynadaux Redneck Rubble Rooster aka Harley. De bevalling is uitstekend verlopen mama en de baby’s doen het hartstikke goed en groeien als kool. De kleuren zijn 3x rood en 3x gestroomd/brindle, wat zijn we trots en gelukkig!!!!!

 

 

Djumbo x Bentley

DjumboBentleyBentley en Djumbo de ker ki Douar. Wat heeft ons meisje het fantastisch gedaan! Ze heeft 23 april 2012 7 prachtige welpen gekregen met de keizersnede, ze heeft alleen zelf de keizersnede niet overleefd. Het is afschuwelijk dat ze zelf niet van haar fantastische baby’s kan genieten! Het is namelijk een prachtig en lief stel.