Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.74.184 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
42 berichten.
Familie van Roon schreef op 11 juni 2019 om 13:59:
Bij ons eerste teckeltje hebben wij geweldige hulp gekregen, zelfs na het ophalen van onze pup konden wij via de Whatsapp bij Yvon terecht. Nu hebben wij inmiddels ons tweede teckeltje van Yvon. Het was weer even wennen hoe we dit gingen aanpakken qua voeding, verlatingsangst e.d., maar we kwamen wederom niet eerder weg tot we alle informatie door hadden genomen. Met veel tips en tricks. Yvon is een TOP FOKKER. En wij zijn de trotse bezitters van twee super lieve en mooie langhaar teckeltjes.
fam. Bos schreef op 4 februari 2019 om 17:00:
Ik zou alleen even mee gaan kijken naar Gijs, de pup van mijn zus. Dat dit zulke grote gevolgen zou hebben had ik nooit kunnen bedenken!
Na de gezellige ontmoeting met Yvon was er meteen een klik en tijdens mijn wandelingen nam ik regelmatig een of meerdere teckels mee uit haar roedel. Zo kwamen de hondjes ook bij ons over de vloer en begon het te kriebelen! Alle vier waren we het erover eens dat ook wij een pup van Yvon wilden! Het allerliefst een chocolaatje van (stiekem mijn favorietje) Candy. We kwamen op de wachtlijst en het wachten begon. En dit wachten werd beloond en hoe! Sinds gisteren woont onze lieve choco reu James bij ons. Wat een ontzettend lief hondje is het, en nu is ook heel goed te zien hoeveel tijd en energie Yvon in haar puppen stopt. Stoer en open straalt hij je tegemoet!
In de groeps-app volg je alle ontwikkelingen op de voet en heb je al contact met de andere toekomstige baasjes. Alles kun je vragen, superfijn! Gelukkig wonen we lekker dichtbij en hebben we James echt zien groeien van minihondje naar de lekkere bolle pup die hij nu is. Een maatje voor het leven! Superbedankt Yvon, gelukkig blijven we elkaar gezellig zien 💕
Familie langendries schreef op 25 november 2018 om 11:49:
Na dat onze 2 Basset hounds gestorven waren was het tijd voor een nieuw vriendje.Deze keer gingen we voor een teckel gaan.Na veel zoeken en afwegen zijn we bij Yvon terecht gekomen,de beste keus als je het mij vraagt.Een hele lieve dame met ontzettend veel liefde voor haar teckeltjes.Pups worden groot in een warm nest.Dank je wel yvon voor onze lieve teckels Baldr en Odin.Het zijn super lieve hondjes.
Lonneke schreef op 4 juni 2018 om 10:56:
Lieve Yvon,
vanaf het moment dat we bij je op bezoek kwamen om te kijken of we een pupje van jou zouden willen was het wel duidelijk; wรกt een lief, leuk, gek mens ben je en wat een liefde en aandacht voor de teckels hebben jij en je gezin. Vanaf dat Royce zwanger was kregen we zowat รฉlke dag (ELKE DAG MENSEN!!) een update van hoe het er voor stond. En zeker toen de pups geboren waren werden we dmv filmpjes en foto's op de hoogte gehouden (zelfs tijdens de bevalling!)
Vervolgens 8 weken lang wachten, wachten, wachten. Maar gelukkig woon ik dichtbij en mocht ik elke week eventjes op bezoek komen om te kijken hoe het ging met onze lieve Plint. We zijn onwijs blij met onze ondeugende knapperd. In de eerste 8 weken dat ze bij jullie zijn opgegroeid zijn het knappe, sociale, supergezonde hondjes geworden. Ze kon zelfs meteen aan het lijntje lopen, is niet bang en haar vachtje glanst als een drol in de maneschijn, zo mooi.
Ik ben je dankbaar voor alle tips die we hebben gekregen in de appgroep en persoonlijk, dat we de andere pupjes ook kunnen blijven volgen, dat je transparant en open bent over je werkwijze, ideeรซn en vewachtingen en dat we altijd bij je aan kunnen kloppen als er iets is of als we iets willen weten.
Je bent een topwijf en we hopen nog heeeeel lang te kunnen genieten van onze lieve Plint!
Liefs, Lonneke
Lotte schreef op 30 mei 2018 om 17:23:
Sinds drie weken is onze lieve kleine kortharige black & tan dwergpup bij ons. En wat is ze fantastisch! Dat kan ook niet anders gezien het geweldige warme nest waar ze uit komt. Een pup van Yvon krijgt een fantastische basis mee, en dat maakt het leven van een nieuw baasje een stuk makkelijker en leuker.

De pupjes groeien op in de woonkamer van Yvon en krijgen daar alle liefde, aandacht en opvoeding mee die je je maar kunt wensen. Maar Yvon's goede zorgen beginnen al ruim voor de geboorte van de pups: vanaf de zwangerschap houdt ze je op de hoogte van alle belangrijke en leuke zaken. Dit contact blijft ook nadat je je pupje mee naar huis hebt genomen: voor alle tips en vragen blijft Yvon beschikbaar.

Ben je op zoek naar een lief, mooi en leuk teckeltje? Ga dan langs bij Yvon. Haar liefde voor teckels spat er vanaf en werkt aanstekelijk. Extra bijzonder is haar talent om de juiste pup aan het juiste baasje te koppelen. We hadden ons geen leukere pup kunnen wensen en merken dat alle pups van dit nestje perfect passen bij hun nieuwe baasjes.

1 waarschuwing: met een pupje van Yvon vallen de mensen wel over elkaar heen om met je hondje op de foto te kunnen en hem/haar te kunnen aaien. Even anoniem over straat zit er dus niet meer in!
Alexandra schreef op 26 mei 2018 om 19:12:
Gaaf mens die er alles aan doet om tophondjes af te leveren die er niet alleen leuk uitzien en gezond zijn maar waar heel veel in gedrag en socialisatie is geinvesteerd.
Diana Soet& fam schreef op 15 mei 2018 om 09:45:
Lieve Yvon en familie
Wat een warm welkom kregen wij bij de 1 ste kennismaking.
En dat was niet alleen van jullie maar ook van de prachtige roedel die rond loopt.
We waren er helemaal onderste boven van!
Zo veel liefde en enthousiasme.
Yvon is een vrouw die met passie,liefde en veel ervaring haar roedel en kennel leid.
We zouden een pup van Rocye of Liz krijgen,en na weken in spanning ,kregen wij Cooper.
Een pracht tijger pup van Royce.
(Zie foto's met gele bandje)
We konden alles volgen via wattsapp.. foto's en filmpjes ,en heel veel gezelligheid en informatie.
En ook de geboorte van al die mooie pups.
Wat een geweldige ervaring was dat zeg!!
Ook nu nog krijgen we tips van Yvon omtrent,opvoeding.
Yvon heeft onwijs veel gedaan aan een goede basis en socialisatie van onze pup.Hij liep al aan de riem! 😂
Yvon wij willen jullie bedanken voor deze geweldige ervaring en prachtige gesocialiseerde lieve pup.

Lieverd,ik wens je heel veel succes en ga zo door!!
Voor altijd in mijn hart,en we houden contact

Lieve groetjes Diana, Jethro,Amber en Britt
Jose -Henry en Dennis Hessels schreef op 14 mei 2018 om 10:04:
Lieve Yvon
Eens een teckel altijd een teckel
Ja dat klopt we hebben Pepper een ruw haar en wilde een maatje erbij.
We hadden al contact gehad en wilde er graag een er bij
Ja toen kwam de dag je had 10 puppy's.
Vanaf dat moment tot nu toe dat we Lizzy mochten gaan halen bij jou. is er geen dag voorbij gegaan of we hadden op allerlei manieren contact .Filmpjes videootjes telefoontjes ect. bezoeken aan huis bij jou.
Yvon je bent een geweldige fokker een geweldig open mens.
Jou teckels zijn hetzelfde als jij sociaal ,lief en intelligent.
We hebben Lizzy nu 5 dagen niet een nacht gepiept en al zindelijk vanaf dag 1.
Wij zeggen eens een Waggle Teckel altijd een Waggle Teckel
Yvon en uiteraard je man en kinderen
Bedankt voor alles je bent een topper met fokken van teckels .liefs van ons allemaal
Marianne en Beatrix schreef op 28 april 2018 om 18:39:
Lieve Yvon en familie,

Vandaag konden we op het strand onze lieve parmantige Olivier weer ontmoeten. Wat een leuke bijeenkomst was dat, met alle 10 puppys en hun baasjes. En jij, Janet en Pim natuurlijk.

We hebben een paar geweldige weken gehad waarbij we dagelijks via de app groep op de hoogte werden gehouden van het wel en wee van alle puppys. Echt heel fijn dat jij ook dagelijks meesprak en meedacht met al onze vragen over de puppys, Af en toe gaf je ons een virtuele knuffel en stelde je ons gerust. Een ander moment bestookte je ons met heel veel tips.

Jij hebt de honden opgevoed tot een pracht stel vrije en blije honden en we tellen de dagen af tot Olivier volgende week bij ons komt. We hebben er zo veel zin in!

Liefs, Marianne en Beatrix
Rutger schreef op 26 maart 2018 om 17:14:
Na lange tijd van oriรซnteren zijn wij bij Yvon en haar roedel uitgekomen. Wat een ontzettend mooie en lieve roedel! De manier waarop zij haar teckels fokt is geweldig! Wij zijn zo blij dat wij straks een pup van haar mogen verwelkomen in ons huis! Dank je wel lieve Yvon!
Ans Sanders schreef op 24 maart 2018 om 20:11:
Beste Yvon Booter,
ik kan maar niet genoeg benadrukken wat voor ''Lieve Maat(je) voor het leven'' wij via jou verkregen hebben!!! LOTUS ons nu 3 maanden oude teefje is niet alleen wonderschoon ~ maar ook nog eens super gesocialiseerd en super LIEF!!! Iedere dag vinden wij het weer een groot feest om deze lieve trouwe ''Ontdekkingsreiziger'' om ons heen te hebben!!! Dank je wel YVON BOOTER... voor zoveel MOOIS!!! Je bent een TOP FOKKER in hart en nieren, waarin het WELZIJN van DE WAGGLE ATTACT TECKEL altijd voorop staat!!! Dat heeft Lotus beslist gemaakt tot wie zij nu is geworden.❤❤❤ Met heel veel liefs en dank aan jou Yvon, namens ons allemaal. Dikke knuffel van LOTUS ~ Ans en Jos Sanders uit Valkenswaard xxx
Pauly schreef op 21 maart 2018 om 21:37:
wow Wat een Prachtige website en wat een geweldig mooie honden, ik kijk mijn ogen uit . duidelijk een fokker met veel liefde voor haar hondjes Respect!!
anja schreef op 12 maart 2018 om 16:28:
hoi yvon
mei 2014 werd onze storm geboren
wat was ik blij een zwart tijger reutje😍😍
nu bijna 4 jaar later zijn we nog steeds net zo blij en gelukkig met storm 💙
we konden altijd met al onze vragen bij je terecht en na 4 jaar is dat nog steeds zo
je bent echt een super lieve eerlijke spontane vrouw die met heel haar hart klaar staat voor de hondjes
liefs anja😊🐶
Anja Gommers schreef op 11 maart 2018 om 11:12:
Ik ken Yvon al heel wat jaren. We hadden al een teckel, maar vanaf het moment dat ik Yvon en haar hondjes leerde kennen wist ik dat ik ooit een hondje bij haar vandaan erbij wilde.
Vanaf het eerste moment werden we betrokken bij alles rondom de zwangerschap en bevalling van Morgan. Op 5 augustus werd Tank geboren.
En in oktober was het eindelijk zover. Tank mocht mee naar huis. Hij is een super stabiel mannetje, lekker ondeugend maar bovenal onbevangen en blij.
Yvon, bedankt dat je ons deze kerel toevertrouwd. De energie, tijd en toewijding die je in je nestjes stopt. Je bent een topper.
XXX
Olivier Vander Velden schreef op 6 maart 2018 om 09:52:
Wij zijn in contact gekomen met Yvon via vrienden en wij waren bij ons eerste bezoek aan Yvon, zeer aangenaam verast.
Ik samen met mijn vriendin en onze 3 jonge kinderen werden heel warm onthaald.
Al de hondjes waren super schattig en heel lief tegenover ons en de kinderen.
Ons hart smolt onmiddellijk bij het zien van de ouders van onze pup Shiva en Berri, zoโ€™n mooie karaktervolle honden en zo lief.
Wij keken altijd uit naar het volgende bezoek aan Yvon en zagen zo onze pup opgroeien in een liefde vol nest.
Liefde en vriendschap kregen de pups aan overvloed, van hun ouders en van Yvon en hun gezin.
Wij zijn Yvon heel dankbaar voor onze super schattige pup, die nu al een weekje bij ons thuis is, het is een sociaal hondje, speels en super schattig.
Wij hebben ook heel veel super handige tips en raad meegekregen, en na een weekje tijd is onze pup al bijna helemaal zindelijk.
De kinderen zijn er helemaal zot van.
Bedankt Yvon
Marsha schreef op 5 maart 2018 om 09:58:
Via via ben ik bij Yvon terecht gekomen en vanaf het eerste contact voelde het helemaal goed. Wat een enorme toewijding heeft ze voor haar prachtige teckels en de begeleiding in het hele proces was zo bijzonder! Al voor de zwangerschap hebben we persoonlijk kennis gemaakt en daarna zijn we continu op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Door de vele foto's en filmpjes hadden we echt het idee onze pup Bobi al te kennen voordat we haar hadden ontmoet. En ook na het ophalen van onze pup hebben we regelmatig contact en kunnen we alle vragen stellen die we hebben, super fijn! Je kan zo goed merken aan Bobi dat ze de best denkbare tijd heeft gehad bij Yvon en haar gezin, ze is super sociaal, lief, grappig, ondeugend en nieuwsgierig. En een prachtexemplaar, de mensen hier in Parijs botsen tegen elkaar aan omdat ze hun ogen niet van haar af kunnen houden :). De leukste nieuwe huisgenoot denkbaar! Nogmaals enorm bedankt Yvon voor alle goede zorgen, liefs van ons allen 😚
Gisela schreef op 4 maart 2018 om 19:25:
Wat zou ik aan onderstaande berichten er nog aan toe kunnen voegen? Niets😊 Alles wat ik in mijn hoofd had is al gezegd!Epke doet het fantastisch...het blijft "aanpoten" 😉 met een pup maar dat weet je voordat je eraan begint . De goede basis, gelegd bij Waggle Teckel maakt het wel een stuk makkelijker!!! Bedankt Yvon! X Ook voor je nazorg !!🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶
Mariska Joosten schreef op 10 januari 2018 om 19:05:
Via mijn collega (die bij Yvon in de straat woont) wist ik dat er in Assendelft een kleine Dwergteckel kennel is. En zo ben ik in contact gekomen met Yvon, het kriebelde al een tijdje om graag weer een teckeltje te willen, onze ruwhaar standaard teckel Flip was er al paar jaartjes niet meer en nu was er zooo dichtbij een kennel! De mazzel hadden wij dat een heel lief klein teckeltje genaamd Morgan op dat moment een nestje verwachtte, en zo werd op 5 augustus 2017 ons kleine rode meisje geboren, Noortje! Wat ben ik blij met haar en wat zijn we goed begeleidt door Yvon, elke week konden wij komen om bij haar te kijken en dan was er alle tijd!! Alle goeds uit de andere berichten... daar sluit ik mij volledig bij aan! Echt met recht een TOP fokster en super kennel, lekker in huis met alle andere schatten van teckels waar je ook hartelijk en blij door begroet wordt! Nogmaals bedankt Yvon, blij dat we er toch nog keertje voor gegaan zijn, we zouden haar voor geen goud meer willen missen!
Dรฉsirรฉe Mommers schreef op 7 december 2017 om 09:51:
Wat een prachtige pups. Wow. Hopelijk kunnen wij er ook eentje bij u aanschaffen in de toekomst.
Naomi & Armando schreef op 28 oktober 2017 om 09:11:
Na veel onderzoek op internet kwamen we bij Yvon terecht. Na veel contact gingen we op bezoek en konden we ons geluk niet op. Yvon zelf heeft een enorme passie voor het vak doet studie na studie en heeft alle kennis in huis. Daarnaast is yvon zelf ook echt een pracht mens. Haar roedel woont in huis en ze zien er allemaal prachtig uit, alles is super verzorgd. Na een paar maanden was het zover vanaf dag 1 mochten we de zwangerschap mee maken, heel bijzonder alsof we er elke dag zelf bij waren. Ook na de bevalling volop foto's en video's. Naast de verzorging van de pups werden de pups wekelijks verder ontwikkeld doormiddel van speeltjes, uitjes naar de dierentuin enz. Hierdoor hebben we nu na 9 weken een super mooie en gesocialiseerde dwergteckel pup. Lo is geweldig onwijs lief, slim en gezond en zelfs op de training zeiden ze jemig jullie fokster is wel echt goed want ze kan al zoveel en is al zoveel gewent. Oftewel Yvon onwijs bedankt voor alles voor al je adviezen, liefde en goede verzorging. Liefs, Lo, Armando en Naomi