Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.233.217.91 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
42 berichten.
hanne dekker schreef op 23 oktober 2017 om 13:45:
Via FB vond ik Yvon,en ontmoette in haar een hartelijke bevlogen vrouw met enorme kennis van zaken en een grote passie voor teckeltjes en de mensen daarachter!
Ik was al een aantal maanden op zoek maar kreeg hier echt het gevoel dat ik aan het goede adres was.Na een aantal bezoekjes en gesprekken werd dat alleen maar bevestig,wat een mooie happy gezonde roedel en alles schoon en in de puntjes verzorgd! Toen het na bijna 9 weken zover was mochten we onze Rose ophalen,een kerngezonde,prachtige goed gesocialiseerde pup.
Ze is inmiddels bijna 15 weken en ik ben dolgelukkig met haar,een heerlijk super lief dwergteckel dametje met een open karakter!
Yvon bedankt voor de geweldige basis die je mijn hondje gegeven hebt, en je raad en daad waarmee je altijd klaarstaat! Topfokker met het hart(voor mens & dier)op de juiste plaats!!!
Hanne en Rose Waggle Attack There must be an angel
Sabrina schreef op 22 oktober 2017 om 12:19:
Mijn ouders hebben 6 jaar geleden een teckelpup bij yvon booter/ waggle teckel gekocht. wat een vakvrouw en zo lief en goed voor haar teckels, je kan met al je vragen altijd bij yvon terecht en luistert dan ook aandachtig. vorig jaar hebben wij helaas onze westie na 15 jaar in moeten laten slapen.Eigenlijk wilde we geen andere hond meer, maar de stilte en leegte in huis heeft ons toch doen besluiten om er toch weer voor te gaan. Lang hoefden we niet na te denken en dachten dan ook meteen aan yvon......na een lang gesprek en bijzoek bij haar thuis waren we meteen verliefd op die mooie teckels van waggle teckel want geloof me die zijn echt heel mooi, maar ook stuk voor stuk heel erg lief.Onze wens was een mooi rood dametje en hadden dit ook voorgelegd aan yvon. na enkele maanden had yvon contact met ons opgenomen en ja hoor een van haar rode dames was zwanger. vanaf het begin heeft yvon ons overal bij betrokken en ons over van alles op de hoogte gehouden. ze is zelfs met de pups toen ze daar groot genoeg voor waren mee naar de kinderboerderij geweest hoe leuk is dat.......om de pups alvast goed te socialiseren waar vind je nou zo iemand?nou in Assendelft dus 4 weken gelden mochten we haar dan eindelijk ophalen en wat een mooi lief meisje is het zo sociaal en zo makkelijk echt we zijn dol op haar. ook hebben we nog steeds contact met de andere teckel eigenaren hoe leuk is dat ook. lieve yvon onwijs bedankt voor de goede zorg en liefde van onze mooie dametje Yunah. je bent een topper in alle opzichten.
Bianca Hofman schreef op 18 oktober 2017 om 21:56:
Lieve Yvon,

Wat ben ik ontzettend blij met jou en met de kleine die over een paar dagen hoogstpersoonlijk door je per vliegtuig naar me wordt gebracht.

Zoals ik je meerdere keren heb gezegd heb ik heel erg veel respect voor jou hoe je omgaat met je pupjes en met de nieuwe baasjes. Altijd sta je klaar voor ons en de pupjes hebben zo'n ontzettend goede socialisatie gehad.

Miljoen maal dank lieverd
Martha schreef op 18 oktober 2017 om 20:26:
Wat hebben wij het getroffen met yvon. Super begeleiding. We mochten zo vaak als we wouden langs komen om Billy te zien en zelfs nu we Billy 4 weken hebben staat ze ons nog steeds bij met advies. Super.
Sander en Caroline Berg schreef op 19 juli 2017 om 20:51:
Vanaf ons eerste twee uur durende telefoongesprek wisten wij het; dit is een fokker die echt hart heeft voor de zaak en die we kunnen vertrouwen; kortom een professional met het hart op de juiste plek! Daarna ging het balletje vrij snel rollen en zaten we voor een kennismaking met Yvon en haar honden bij haar op de bank. We waren direct verkocht en mochten ook een pupje uitzoeken. Tijdens het wachten tot de pup oud genoeg was, zijn we bijna iedere week op bezoek geweest en konden we al onze vragen aan Yvon stellen; over eten, onze twee katten, gezonde opvoeding, inentingen, honden manden etc etc! Sinds oktober 2016 hebben we de liefste en eigenwijste hond van Nederland; Jet! (Jammer dat we geen foto kunnen meesturen!) En nog steeds kunnen we met al onze vragen, foto's en enthousiaste verhalen terecht bij Yvon! En ook het contact met alle andere 'papa's en mama's' van de zusjes van Jet is heel leuk en leerzaam.

Bedankt lieve Yvon voor al je steun, geduld, professionaliteit en gezelligheid! We zien je binnenkort weer op het strand. We hebben er nu al zin in!!

lieve groet,
Sander, Caroline en natuurlijk ook van Jet!
Sophie & Tim schreef op 13 juli 2017 om 09:23:
Geweldige fokster en een geweldig mens. Anderhalf jaar geleden hebben wij onze Fred bij Yvon opgehaald. Dit is ons eerste hondje en alles was natuurlijk nieuw en spannend. Yvon heeft ons fantastisch geholpen en nog steeds kunnen we altijd bij haar terecht voor advies. Wij kunnen ons geen leven meer voorstellen zonder ons lieve teckelvriendje! Heel veel dank Yvon!
Ina & Patrick Huysmans uit Kalmthout belgie schreef op 7 juli 2017 om 06:26:
Na veel pech en verdriet met een teckelpupje uit de broodfok , kwam ik via een teckelgroep bij Yvon terecht ... zij en nog andere van haar vriendinnen/foksters hielpen ons op alle gebied , met ons verdriet , welke stappen te zetten ,en goede raad . Nog nooit hadden we elkaar ontmoet toch stond ze altijd klaar . Er was toen nig totaal geen sprake van een nieuwe pup , ze raadde het zelfs af ... enkele maanden later besloten we , na de toestemming van de dierenarts , want onze eerste pup overleed aan Parvo een zeer besmettelijke ziekte .contacteerde ik Yvon ... wonderbaarlijk werd er toen net op dat moment een nestje geboren .... ik kon het life volgen via de laptop .... en er was een pupje ter beschikking gekomen ... we zagen dus onze Melvin geboren worden ....
Enkele weken later , volgde ons eerste bezoekje 2,5 u rijden ... we gingen maar een uurtje blijven ..... 6 u werden het ... zo een warm tof mens en ook Pim haar man en het hele gezin Booter is zo !
Eigenlijk is de madam niet alleen DE topfokster van m'n kleine choco, maar ook een vriendin geworden ! We haalden een perfect gesocialiseerde pup van 15 weken op , waar ik vanwege de leeftijd heel bang voor was ... ik moest het maar even doorgeven ...
Kleine kindjes, rolstoel,trein,wagen,strand ,naast de kinderwagen meelopen... al deze dingen werden geoefend ! Ik deel haar kaartjes en naam met trots, als weer is iemand ons aanspreekt over onze pracht teckel .... Yvon nog is merci voor alles !
Engel en Bonnie Gravemaker schreef op 5 juli 2017 om 12:09:
We hebben Yvon en haar man met d'r teckels enkele jaren geleden tegen in de duinen bij IJmuiden daar was ze aan het wandelen met d'r teckels en pups. Wat een heel mooi gezicht, heden we goen ook een teckel black and tan dus een praatje was zo gemaakt. Door rug problemen met onze teckel toen hebben we deze moeten laten inslapen. We zeiden we hoeven geen hond meer. Maar ja je weet hoe het gaat het begon te kriebelen. En wetende dat Yvon een site heeft van d'r teckels . Nieuwsgierig dat we waren wezen kijken wn we waren verkocht. We hebben ons aangemeld voor een pup. Dat is Sjaakie geworden choco tan dat is 3 jaar geleden. Nog geen 1/2 later had Yvon een teefje een rode. Ik engel zei we gaan alleen kijken ja duh verkocht dat is onze Saartje geworden . Yvon een top wijf trouwens, d'r hele gezin is zo heeft ons altijd goed geholpen en is altijd bereid om he te helpen je bent d'r altijd welkom. Nu 2,5 jaar later wilde we een nestje van Sjaakie en Saartje. We hebben gevraagd hoe het allemaal in zijn werk ging, dat heeft ze verteld en zoals Yvon is vol passie. Toen Saartje gedekt is door Sjaakie en Saartje volop zwanger was heeft ze ons erg goed geholpen. Saartje had 8 pups daar heeft ze ons bijgestaan tijdens het werpen en alle 8 gezond. Het was voor ons 1 malig.
Voor mensen die een puppy zoeken die op en top verzorgt wordt en een warm welkom krijgt moet je daar zeker wezen een fokker die er voor staat voor een goede en gezonde pup. We genieten gewoon van onze honden 😊😊 groetjes Engel en Bonnie
Familie van Leeuwen schreef op 3 juli 2017 om 12:13:
Ruim 2 jaar geleden waren wij weer op zoek naar een leuke lieve teckel voor in ons gezin, na goed speurwerk van Henk kwamen we bij Yvon en haar gezin terecht, t sprak ( en spreekt) ons heel erg aan hoe zij met haar honden om gaat. Vanaf t aller eerste begin hebben wij op afstand mee kunnen leven, de dekking, de zwangerschap, de geboorte, de eerste weken enz. Een geweldige tijd! Nu Grace alweer anderhalf jaar oud is en de aller leukste liefste slimste hond van de wereld is kunnen wij nog altijd voor alles bij Yvon terecht maakt niet uit wanneer, ze maakt altijd tijd voor je! Wij zijn super blij met onze waggle teckel en willen nooit meer iets anders!

Familie van Leeuwen
Deurne, Noord Brabant
Jet en Eelco Wilkens-Silberbusch schreef op 21 juni 2017 om 11:05:
Vandaag precies 2 jaar geleden hebben we ons teckeltje, een rooie reu, bij Yvonne opgehaald. We zijn vanaf het begin overal bij betrokken geweest. Zo fijn!!!! Op deze manier leer je de fokster goed kennen en zo ook je kleine pup. We hebben Yvon leren kennen als een hele professionele fokster met een groot hart voor dr teckeltjes. Je kunt altijd voor goede adviezen bij haar terecht en ze staat altijd voor je klaar. Yvonne is heel spontaan, heeft een hart van goud, is eerlijk en oprecht, echt een hele bijzondere vrouw. De teckeltjes krijgen bij haar de beste start. Heel veel liefde en aandacht. En wat je er instopt krijg je er ook uit. Dus toen we twee jaar geleden onze Mozzie gingen ophalen, kregen we een hele lieve , super gesocialiseerde pup mee naar huis. Elke dag krijgen we nog complimenten over onze hondjes. Ja, onze Mozzie heeft inmiddels een vriendinnetje erbij, genaamd Abby. Ze is inmiddels 9 maanden. Ook een super meisje maar dat kan ook bijna niet anders als je geboren wordt bij Waggle Teckel.
Fam.Jongebloet schreef op 13 juni 2017 om 14:37:
Wij hebben 5 november onze prachtige lieve dwergteckel dame Jack bij de familie Booter mogen ophalen.Wat een topper is Yvon zo betrokken en warm zowel voor mens en dier. Jack is nu 10 maanden en we kunnen nog steeds altijd terecht met vragen en onzekerheden bij Yvon echt een TOP WIJF! Ik kan echt iedereen aanbevelen die een teckel die lief en ook gezond en mooi is om naar Yvon te gaan. Super bedankt Yvon!😍
Carla Kruyt schreef op 13 juni 2017 om 07:54:
Toen รฉรฉn van onze oude teckels was overleden wilden wij twee pups erbij. Na verschillende fokkers te hebben bezocht kwamen we bij de familie Booter terecht.
Het klikte direct en vooral door de benadering van Yvonne. Alle teckels in huis waardoor de pups bijzonder sociaal zijn. Wij hebben twee Waggle teckelbroers van Yvonne die inmiddels bijna drie jaar zijn en die zeergoed met elkaar en onze andere dieren omgaan, daarnaast zijn ze prachtig om te zien, erg gezellig en vinden alles leuk.
Kortom een prachtig stel van een geweldige fokker!
Carla en Wim Kruyt en onze prachtige mannen Karel en Lutz.
Iwens Dominique schreef op 9 juni 2017 om 19:32:
Beste teckelliefhebbers ,
Bijna een jaar geleden heb ik totaal onverwacht onze ruwhaarteckel van 5 jaar moeten afgeven. Ik was overmand door verdriet en mijn familie ook. Mijn hondje zijn afkomst was na nader inzien niet zo zuiver... Ik kreeg na enige tijd behoefte aan een nieuwe pup maar wou niet impulsief handelen. Ik contacteerde verschillende fokkers , maar had niet altijd een goed gevoel. Uiteindelijk kwam ik via via bij Waggle Attack , Yvon Booter terecht. Yvon heeft me super opgevangen. Niet alleen om te zorgen dat ik een nieuwe pup zou hebben maar vooral ook om mijn verdriet te verwerken. Ik MOEST van haar mijn tijd nemen om alles te verwerken. We zijn dan bij haar op bezoek geweest waar we zowel door haar prachtige teckels als door haar gezin een warm onthaal kregen. Een paar weken later zou er een nestje georen worden. Vanaf de geboorte hebben we alles kunnen volgen via een besloten groep. Dat was prachtig. We zijn verschillende keren vanuit Belgiรซ op bezoek geweest en uiteindelijk hebben we ons meisje gekozen.Ze was prachtig en dat is ze nog. Ik heb met haar een show meegedaan en daar werd ze eerste en nadien in de erering werd ze tweede tussen een 30 tal leeftijdgenootjes van verschillende rassen. Super gevoel en apetrots. We hebben nu geen ambitie meer om te showen omdat het niet ons ding is. We worden overal aangesproken , we weten dat we met haar een prachthondje in huis hebben. Nog steeds kan ik vragen stellen aan Yvon en zal ze me altijd helpen. Yvon is eerlijk en heel duidelijk. We kregen topadvies ivm voeding , grootbrengen , ... Geen enkele vraag was ooit teveel. Ik vind het een hele eer dat ik bij haar een hondje heb mogen kopen. Ik denk niet dat er iets is wat ik nog meer zou verwachten van een goede fokster. Ja Yvon , voor ons ben je gewoon top en dat mag iedereen weten. We zijn zo gelukkig met onze Pippa.Het is de lieveling van iedereen , maar vooral van ons. Liefs Dominique , Geert, Pippa en de kids
WaggleTeckel schreef op 9 juni 2017 om 14:40:
Hier een berichtje van Yvon.
Omdat mijn gastenboek gecrasht was heb ik een ieder gevraagd opnieuw een berichtje te plaatsen voordat iemand mocht denken dat de data wel erg dicht bij elkaar liggen.
Lieve groetjes
Yvon Booter
Josina schreef op 9 juni 2017 om 11:00:
Teckel Leifhebbers,
Als je van de familie Booter een pup in huis krijgt, ben je een bofkont!
Super gesocialiseerd, prachtig karakter en over het uiterlijk valt ook niet te twisten kortom een Top hond..
Onze prachtige getijgerde teckel is alweer 4 jaar oud maar krijgt wereldwijd zulke mooie opmerkingen!!
Complimenten en Bedankt 😍 Waggle Attack (Familie Booter), Josina en Familie (en natuurlijk onze "Pip")
Linda schreef op 9 juni 2017 om 10:01:
Lieve Yvonne,

We hebben de allerliefste sociale slimme grappige teckel pup bij jou mogen halen. Inmiddels is ze nu ruim 1 jaar en we genieten elke dag met volle teugen van haar gezelschap 😍
Je bent een voorbeeld hoe een pupje te fokken en ze de beste start te geven. Ga zo door !

Groetjes Linda en Keesje 😘
Karin schreef op 8 juni 2017 om 13:56:
Eind 2015 ben ik begonnen met mijn zoektocht naar een goede Fokker. Ik wilde zo graag een teckel. Omdat het mijn eerste hond zou worden was het voor mij erg belangrijk dat ze bij een goede en betrouwbare Fokker vandaan zou komen. Ik wilde natuurlijk geen kat in de zak kopen. Belangrijkste voor mij was een gezonde teckel waar voldoende aandacht zou zijn voor een goede socialisatie. Na verschillende telefoontjes kwam ik uiteindelijk bij Yvon uit. Ik wist meteen dat ik op het juiste adres was. Wat is Yvon een lieve, eerlijke, enthousiaste en betrokken vrouw! We zijn contact blijven houden en een aantal maanden later was het dan zo ver. Er zou een nestje komen. Van het begin af aan heeft Yvon mij betrokken, geรฏnformeerd en Foto's gestuurd. Wat waren we blij toen Pip eindelijk geboren werd. Puppy spam volgde....heerlijk. Een aantal keer op kraambezoek en na negen weken mocht ze mee naar huis. En wat ben ik dankbaar! Niet alleen voor de goede zorgen, vele knuffels voor Pip de eerste weken, maar ook dat ik juist voor dit mooie, lieve, grappige, soms ondeugende kannichen teckelmeisje mocht zorgen. Inmiddels is Pip alweer 1 jaar. Kerngezond en superlief. Ze is het schatje van de buurt. Er wordt regelmatig aan mij gevraagd waar ik Pip vandaan heb, omdat mensen haar zo mooi vinden. Dan verwijs ik vol trots naar jou en je website Yvon. En mocht er ooit ruimte zijn voor een tweede teckel , dan wil ik deze alleen van jou. Lieve Yvon en familie: dank je voor alles en wat een heerlijk gevoel dat ik ook nu nog altijd bij Julie terecht kan. We houden contact 😙
Duifje weeland schreef op 4 mei 2017 om 13:41:
Lieve mensen
Het is echt een feest als je bij de fam booter terecht komt zulke schatten zo'n warme familie en dat zie je terug in haar teckeltjes zooo mooi als ze zijn en met zooo veel liefde verzorgd een betere start als bij ivone kunnen ze niet krijgen wij hebben Catootje een brendel dwerg teckeltje geweldig zo'n schatje zoo blij met ivone als fokker maar ivone is net als haar kindjes een pracht mens als je het verweegt een teckeltje te nemen dan is dit het goede adres ze gaat door het vuur voor jou en de hondjes 👍👍

Ger Duifje
En natuurlijk Catootje โค
Janet toele schreef op 2 mei 2017 om 22:19:
Ik heb inmiddels nu 2 hondjes bij Yvon vandaan en wat een prachtig mooi lieve sociale hondjes zijn het! Yvon fokt met veel liefde voor haar hondjes en staat altijd klaar voor elke vraag die je hebt.. mocht er een derde komen( het is een verslaving die teckels!!) dan wordt het zeker weer een Waggle teckel!!
Sacha roos schreef op 2 mei 2017 om 19:49:
Als er 1 fokker is die het hart op de goede plek heeft zitten, dan is het Yvon wel! Al tijdens de 1e kennismaking voelde het alsof we elkaar al jaren kenden. En wat een liefde voor haar hondjes! Het was meteen duidelijk dat we heel graag een pupje uit een van haar nestjes wilde hebben. Onze kleine Nova is pasgeleden 2 jaar geworden en nog elke dag zijn we blij met dit prachtige, lieve hondje.
Lieve Yvon, bedankt voor al je goede zorgen en goede raad. Toen, nu en vast en zeker ook in de toekomst. Ookal zien we elkaar niet regelmatig, Nova wordt nog steeds helemaal gek van blijdschap als ze alleen al je stem hoort. En dat zegt toch wel genoeg dacht ik zo!