Puppen

Jaz x Beba

Waggle Attack Jazmin Jody x Out of my mind v. Julius Galle zijn op 11 april 2019 de mega trotse ouders geworden van 5 hele knappe pups. Het zijn 4 jongens rood en 1 meisje gestroomd/brindle geworden. Mama Jaz is wederom een super mama die perfect voor haar baby’s zorgt. Wat een genot om dit allemaal te mogen meemaken.

Bekijk hier het nestje>>

 

Mini x Billy

Waggle Attack Miracle Mini x Perfect Painted King Wee Darkwood hebben op 7 april 2019 het leven geschonken aan 3 schitterende donker rood gestroomde/brindle kereltjes. Mama en de baby’s doen het perfect, wat zijn we weer trots op ons meisje en haar kinderen.

Bekijk hier het nestje>>

 

Candy x Pimpus

Faith v/d Westlandse Teckelbende x Upper Class Asocjacja, zijn op 10 december 2018 de trotse ouders geworden van prachtig 3tal. Het zijn 2 dames en 1 heer geworden. 1 choco and tan ventje en 1 choco and tan meisje en een black and tan meisje. Mama Candy heeft het fantastisch gedaan en de pups zijn al geruime tijd geleden verhuisd naar hun gelukkige nieuwe eigenaren.

 

 

Liz x Berri

Waggle Attack Legendary Liz x Berrimor iz Mishkinogo Doma, zijn ook op 11 maart 2018
de trotse ouders geworden van een prachtig 4tal. Het zijn 2 dames en 2 heren geworden.
1 gestroomd manneke en 1 rood manneke en 2 gestroomde vrouwkes.
Mama Liz en de baby’s doen het super.
Alle pups zijn gereserveerd en ze krijgen weer toppers van baasjes!

Bekijk hier het nestje>>

 

Royce x Maze

Waggle Attack Rolls Royce x Hakar “Maze” iz Taksomanii (eigenaresse Inge Schilling)
zijn 11 maart 2018 de trotse ouders geworden van een 6tal hele knappe kleine kinders.
Het zijn 3 jongens en 3 meisjes geworden, 2 tijger ventjes en een black and tan ventje,
1 tijger meisje en 2 black and tan meisjes.
Moeders en kinderen maken het fantastisch, wat zijn we weer trots!!!
Alle pups zijn gereserveerd en wat hebben we weer top aanstaande baasjes!

Bekijk hier het nestje>>

 

Shiva x Berri

Onze lieve Waggle Attack Sugarspice Sally genaamd Shiva en woonachtig bij Janet Toele, is bij ons op 2e kerstdag 2017 bevallen van 5 prachtige pups.
Het zijn 3 teefjes, 2x rood en 1x gestroomd, en 2 reutjes gestroomd geworden.
De papa van dit prachtige stel is Berrimor iz Mishkinogo Doma, welke in eigendom is van Anja Niesing en mijzelf.
Al onze pups zijn gereserveerd en krijgen super baasjes.

Bekijk hier het nestje>>>

 

Morgan x Morris

MorganxTverskoy

Zaterdag 5 augustus 2017 is Morgan in een korte tijd bevallen van 3 fantastische pups. 1 rood teefje, 1 black and tan teefje en een black and tan reutje. De papa is Tverskoy Mozaiki Kinder Surprise alias Morris. Voor deze top griet is dit haar 2e en tevens laatste nestje want ze geeft veel te veel van haar lijfje. Alle pups hebben al een baasje.

Dus voortaan is Morgan alleen nog peettante van de as pups van de andere dames.

Bekijk hier het nestje>>

 

Jaz x Triumpfator

Jazminjodyxtruimfator12 juli 2017 is onze Waggle Attack Jazmin Jody alias Jaz bevallen van 6 prachtige pups.Voor deze dekking zijn we afgereisd naar Carole Pleimling in Luxemburg waar de vader van het nestje woont te weten Triumpfator iz Mishkinogo Doma.Het zijn 2 reutjes 1 black and tan en 1 rood reutje en 4 teefjes 3 rode meiden en een black and tan meisje geworden.

Alle pups hebben al een baasje en het black and tan meisje blijft bij ons wonen.

Bekijk hier het nestje>>

 

Liz x Max

Op 16 september 2016 is onze Liz bevallen van een tweetal meisjes een rood meisje en een gestroomd meisje. De papa is Picollo Teckel Hitman alias Max van Priscilla van Houten. Voor de dekking van Liz en Max, zijn we naar Alicante gevlogen met Liz in een reismand voor onze stoel. Een hele belevenis kan ik zeggen. De eigenaar van Max verbleef op het moment van de dekking nl in Spanje en aangezien wij heel graag pups uit deze combinatie wilden, dan moet je er iets voor over hebben.
Wederom een trotse fokker want wat zijn ze weer prachtig en wat ligt Liz te genieten van alle aandacht en van haar baby’s! Volg hieronder de mooie meisjes van Liz.
Bekijk hier het nestje>>
 

 Shiva  x Viper

Donderdagmiddag 25 augustus 2016 zijn de baby’s van Shiva en Viper geboren. Het is een prachtig stel tevreden pups met een relaxte mama. 5 meiden zijn er geboren, 1 rood meisje, 2 rood tijger meisjes en 2 black and tan meisjes. Wat zijn we weer trots en gelukkig dat de bevalling voorspoedig is verlopen en dat alle pups naar wens groeien. Voor de tweede maal mochten wij de mooie en lieve reu Viper gebruiken van mijn vriendin Anita van der Kuij.
Volg hieronder onze mooie meisjes
Bekijk hier het nestje >>
 

Royce x Viper

Vrijdagavond 19 februari 2016 zijn onze Waggle Attack Rolls Royce en Waggle Attack Curious Casimir aka Viper vader en moeder geworden van een heel mooi 5-tal. Mama Royce ligt zoals gewoonlijk heerlijk ontspannen in haar werpkist in onze woonkamer en ze geniet met volle teugen van haar baby’s en van de aandacht die ze krijgt. Het zijn 4 meiden geworden en 1 kereltje. 3 black and tan meisjes en een black and tan tijger meisje en een black and tan tijger ventje. Alle pups zijn gereserveerd. Viper is van mijn dierbare vriendin Anita van der Kuij en woont bij ons in de  buurt. Ontzettend fijn dat we deze mooie maar vooral ontzettend lieve reu mochten gebruiken.
Bekijk hier het nestje >>
 

Diva x Caster

De puppen van Diva en Caster zijn geboren op 24/4/15 op een zeer vlotte en natuurlijke manier. Mama en de baby’s doen het geweldig en het tweetal groeit als kool. Caster is van eigenaar Christopher Buchal en woont aan de andere kant van Duitsland, dus we zijn daar gezellig een weekend gebleven.
 

 Cutter x Royce

2014-08-16_17.41.25Op zondag 28 september 2014 is ons meisje Waggle Attack Rolls Royce mama geworden van 5 schitterende pups. De papa is Grandgables Wee Cookie Cutter aka Cutter. De bevalling is hartstikke goed verlopen en de baby’s zijn allemaal super gezond en levendig. Royce heeft 2 kereltjes en 3 meisjes gekregen alle rood. Zo blij dat de bevalling goed en voorspoedig is verlopen, wij zijn hier optimaal aan het genieten!!!
 

Harley x Mini

2014-08-16_11.22.17Op dinsdag 23 september 2014 is ons meisje Waggle Attack Miracle Mini mama geworden van 6 schitterende meisjes. De papa is Dynadaux Redneck Rubble Rooster aka Harley. De bevalling is uitstekend verlopen mama en de baby’s doen het hartstikke goed en groeien als kool. De kleuren zijn 3x rood en 3x gestroomd/brindle, wat zijn we trots en gelukkig!!!!!

 

 

Djumbo x Bentley

DjumboBentleyBentley en Djumbo de ker ki Douar. Wat heeft ons meisje het fantastisch gedaan! Ze heeft 23 april 2012 7 prachtige welpen gekregen met de keizersnede, ze heeft alleen zelf de keizersnede niet overleefd. Het is afschuwelijk dat ze zelf niet van haar fantastische baby’s kan genieten! Het is namelijk een prachtig en lief stel.