Teefjes

 

Waggle Attack Rolls Royce

RoyceOnze Royce, voluit genoemd Waggle Attack Rolls Royce. Zij is de dochter van onze Bentley en NJK’09/NK’10 Djumbo de ker ki Douar en is geboren op 23 april 2012 in ons eigen kennel te Assendelft. Ze is de kleur black and tan. Het is een vrolijke lieve en aanhankelijke kleine meid.

Lees meer over Royce >>

 

Waggle Attack Miracle Mini

MiniOnze Waggle Attack Miracle Mini, zij is de dochter van onze Bentley en NJK’09/NK’10 Djumbo de ker ki Douar en is geboren op 23 april 2012 in ons eigen kennel te Assendelft. Ze is de kleur brindle oftewel gestroomd. Het is een vrolijke lieve en aanhankelijke kleine meid.

Lees meer over Mini >>

 

Germandachs Remmy Demmy

MorganOnze Remmy Demmy door ons genoemd Morgan is de dochter van Multi Ch/Int.Ch/Working Ch. Germandachs Obrien en JCh Royal Print Show Time “Gioia” en komt bij kennel Germandachs in Duitsland vandaan. Ze is geboren op 23 september 2013, heeft een borstomvang van 32 cm en is net geen 4 kilo, een heel klein dwerg meisje dus.
Morgan kan het hier in huis met iedereen goed vinden, maar laat van geen enkele kant het kaas van haar brood eten ook al is zij de kleinste.

Lees meer over Morgan >>

 

Waggle Attack Jazmin Jody

JazzOnze lieve Jaz, geboren uit onze eigen Waggle Attack Miracle Mini. Geboren op 23 september 2014. Eigenlijk was het helemaal niet de bedoeling dat wij 2 zusjes zouden gaan houden. Maar dit ontzettend lieve en leuke meisje konden wij echt niet laten gaan. Wat een blijdschap en vreugde brengt zij in huis. Gek op spelen, wandelen, gek doen en knuffelen. Ze is 5 kilo zwaar en haar borstomvang is precies 35 cm. Zij is de kleur rood. Wij hopen nog lang van dit meisje te genieten.

Lees meer over Jazz >>

 

Waggle Attack Legendary Liz

LizzOnze lieve ondeugende Liz, geboren uit onze eigen Waggle Attack Miracle Mini en het zusje van Jazmin Jody. Geboren op 23 september 2014. Wederom 2 dames gehouden die bij ons geboren zijn. Een mooi open en ontzettend lief maar ook ondeugend karakter. In 2015 mocht zij de mooie titel Nederlands Jeugd Kampioen 2015 op haar naam schrijven. Wat heeft zij ons mega trots gemaakt, vol zelfvertrouwen loopt ze door de ring. Ze is 4,6 kilo en haar borstomvang is 34 cm. Zij is de kleur brindle oftewel gestroomd, net als haar moeder alleen een stuk lichter. Zij vindt het tot nu toe geen enkel probleem om naar de show te gaan, dus voorlopig zal zij hier nog regelmatig te vinden zijn. Ook zij is een echte aanwinst voor onze roedel met haar open karakter.

Lees meer over Liz >>

 

Faith v/d Westlandse TeckelBende

CandyOnze lieve, stoute, ondeugende maar oh zo leuke Candy. Wat een klein portret is dit, heerlijk! Open, vrolijk, altijd blij en soms een spreekwoordelijke Pain in the ass. Candy komt bij Anja Niesing van kennel de Westlandse Teckelbende vandaan, geboren op 14 mei 2015 en is de kleur Chocolade met tan. Wat een lekker klein meisje is zij en wat n mooie maar vooral leuke aanwinst voor onze kleine kennel.  Candy is 4,6 kilo en heeft een borstomvang van 33 cm op de leeftijd van 10 maanden. Een mooi klein dwergen meisje dus. Candy gaat 2016 de trappen van de honden shows betreden en wij hopen dat zij mooie resultaten zal behalen. Binnen onze roedel is zij de vriendin van iedereen en daarom een super aanwinst.

Lees meer over Candy >>

 

Waggle Attack Sugarspice Sally

ShivaOnze lieve mooie rode Benelux-winster “15 en BJK “16 Waggle Attack Sugarspice Sally oftewel Shiva van eigenaar Janet Toele en mij als mede eigenaar is de dochter van onze Waggle Attack Rolls Royce. Ze is geboren op 28 september 2014 in onze eigen kennel te Assendelft. Shiva is de kleur rood en heeft een borstomvang van 36 cm met een gewicht van 5,4 kilo.

Lees meer over Shiva >>

 

Waggle Attack Amy Winehouse

JackyJacky voluit genoemd Waggle Attack Amy Whinehouse van eigenaar Janet Toele en mij als mede eigenaar is de dochter van onze Waggle Attack Sugarspice Sally. Ze is geboren op 25 augustus 2016 in onze eigen kennel te Assendelft. Onlangs met de leeftijd van 12 maanden mocht zij haar eerste titel als Nederlands Jeugdkampioen op haar naam schrijven inmiddels is ze 15 maanden. Jacky weegt 4 kilo en heeft een borstomvang van 32 cm, haar kleur is rood/getijgerd.

Lees meer over Jacky >>

 

Waggle Attack Xabia España

20Onze Waggle Attack Xabia España door ons Simba genoemd, is geboren op 16 september 2016 in onze eigen kennel te Assendelft. Simba is de dochter van onze Waggle Attack Legendary Liz en is de kleur rood. Ze weegt 4,2 kilo en heeft een borstomvang van 30 cm op de leeftijd van 9 maanden.

Lees meer over Simba >>